MHP'li beyler, hanımlar ve gençler...
Eren Ermiş

Eren Ermiş

[email protected]

MHP'li beyler, hanımlar ve gençler...

24 Şubat 2016 - 14:21

MHP'li beyler, hanımlar ve gençler... Ülküyü, ülkücülüğü ve davayı benimseyen herkes; size söylüyorum. Bir iki dakikanızı ayırın ve iki kelam edelim.

Ülkemizin içinde bulunduğun durum aşikar. Bu kadar zor ve bu kadar bunaltılı günlerden geçerken, sizlerin varlığı ziyadesiyle büyük. Fikirleriniz, idealleriniz ve savunduğunuz hayaller sadece sizlerin varlığı için değil; bu memleketin garantisidir. Yarım asırlık bir davanın yılmaz bekçiliği, hiç kolay olmadı. Ateş düştüğü yeri yakar, herkes yaşadıklarını en iyi bilendir, ama bu yarım asırlık dava, tarihinin en ateşli zamanlarına sahne oluyor. Boynunuza geçirilen urganlar, tekmelenen idam sehpaları, atılan kurşunlar, yenilen mermiler... Yetim kalan çocuklarınız, dul kalan eşleriniz...

Bir zamanlar dava uğruna bunları yaşarken, şimdi neler yaşıyorsunuz farkında mısınız? Asırlık emekleriniz sorumsuzca harcanıyor, birtakım iftiralarla karşılaşıyor, uğruna feda ettiğiniz gençliğiniz rant şebekelerinin hırslarına kurban ediliyor.

Ülkücünün saflığından ve inancından fırsat bulan bazı mihrakların, MHP'yi kuşatan bir şebekeye dönüştüğünü görmek için daha nelerin tezahür etmesi gerekiyor? Bilhassa ülkücünün ülkücüye düşürülmek istendiği, hatta ve hatta kavgaya tutuştuğu MHP tasarlanıyor. Kısmen bu niyetine ulaşanlar, köşe bucak sessizce el ovuştururken; bu kutlu davanın temiz çocukları birbirini kırıyor, incitiyor ve üzüyor.

Sizce bu durum çok mu normal? Bu manzara hoşunuza mı gidiyor? Sizden titreyen, korkan ve çekinen herkesi bugün sevindiriyorsunuz. Slogan milliyetçiliğine devam edip, Başbuğ Alparslan Türkeş'in vecizelerinden birbirinize atıfta bulunmayı sürdürecek misiniz, yoksa Başbuğ'un istikamet belirten söylemlerini mi örnek alacaksınız?       

O temiz dava inancınızın kirletilmek istenmesine lütfen daha fazla müsaade etmeyin! O yüce değerlerinizin daha fazla yerle bir edilmesine lütfen müsemma göstermeyin! 

***

Ülkemizin geleceği mevzu bahisken, "son kale MHP" kendi iç hesaplarıyla mı zaman geçirecek? "Lidere sadakat şerefimizdir" dediğiniz günleri ne çabuk unuttunuz?

Bakın, MHP'yi öyle bir hale getirmek istiyorlar ki, sokakta birbirinize selam verecek yüz bıraktırmayacaklar, anlamıyor musunuz.  

Yapmayın! Etmeyin! MHP'deki bu gürültüyü dindirin! 

***

Bu sallantıya son verecek yine sizlersiniz; ülkücülersiniz. Yarım asırdır çekmediğiniz dert, görmediğiniz çile kalmadı. Gençliğinizi feda ettiğiniz dava uğruna, neyi feda edemiyorsunuz Allah aşkına? Hakikati söylemekten hiçbir zaman geri durmadınız. İşte şimdi yapmanız gereken de yine bu. Meseleleri konuşarak, tartışarak ve saygı içinde çözün. 

Yönetme sorumluluğu vererek yıllardır yetkili kıldığınız kişilerin galibiyetlerini ve mağlubiyetlerini görüyoruz. En büyük sorumluluk sizin. Artık ne olacaksa, buna yine siz karar vereceksiniz. Dik durun, konuşun, tartışın, ama kavga etmeyin. Gerçekleri görün, ona göre sesinizi yükseltin.

Çünkü, "Ülkücüler, insanlık âlemi içinde ne uşak olmayı, ne de başkalarını uşak olarak kullanmayı kabul etmeyen, şerefli bir bayrağın taşıyıcısıdır." diyor Başbuğ...

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum