Kutlu'nun "çileği" kim olacak?
Eren Ermiş

Eren Ermiş

[email protected]

Kutlu'nun "çileği" kim olacak?

03 Eylül 2015 - 08:45

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal, 2012 sezonunda takıma yıldız bir oyuncu katacağını belirtip, bu oyuncu için de pastanın üstündeki çileği göstererek "Çilekler gelecek" dedi. Günlerce "Cimbom'un çileği şudur budur" manşetleri atıldı. Sürpriz isim sonradan açıklandı, Wesley Sneijder ve Didier Drogba transfer edildi. Medya yıkıldı, ortalık yıkıldı, günlerce konuşuldu. Galatasaray sezon sonu şampiyon oldu.

Futbol aslında fakir sporu olurken, rantı büyük, parası çok. Dedikodusu malzemesi alabildiğince. Eğlence sınırsız. Hele futboldan anlayanlar için.

Şimdi...

Biraz futbol örneğiyle yola çıkıp, Silivri siyasetinde bir merakın yerini yeni bir merak alıyor. İlçe başkanlarını merak ettik, şimdi yönetimlerini. CHP'de kongreler seçim sonrasına kaldı, Suna Göçengil'in listesini tartışıyoruz, kimler olacak yorum yapıyoruz.

Göçengil'in zamanı var ama AK Parti İlçe Başkanı Rıfat Kutlu'nun nasıl bir yönetim kadrosu oluşturacağını çözemedik. Birkaç ismin zikredilmesi dışında gerisi gizliliğini kuruyor. 

Ancak, "sürpriz isim var" deniliyor. Ben de diyorum ki, acaba Kutlu'nun çileği/çilekleri kim? Bu transferler, partiye Silivri'de ivme kazandıracak, güçlendirecek ve oylarını artıracak bir isim mi?

CHP'ye ve MHP'ye "gol atılacak" ifadeleri öne sürülüyor. Tüm bunlar kulis malzemesi olurken, geciken yapılanma kafaları karıştırıyor. İnsanlar merak etsin, herkes konuşsun diye mi Rıfat Başkan bu işi erteliyor bilemiyoruz ama, zaman daralıyor!.. Seçime şunun şurasında ne kaldı. Ya yönetime alınacak adam bulunmuyor, ya da strateji hatası var. Bugün yarın açıklanır nasıl olsa...    

YORUMLAR

  • 0 Yorum