Işıklar'ın B planı ve amacı
Eren Ermiş

Eren Ermiş

[email protected]

Işıklar'ın B planı ve amacı

13 Haziran 2017 - 16:48

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko'ya "istifa et" dedi ancak Kalko, "Şampiyon olan bir takımın kulüp başkanlığından neden istifa edeyim, ETMİYORUM" cevabı verdi.
Başkan Işıklar, bu cevaptan sonra yönetimde Silivri'de ticaret yapan kimler varsa baskı ile istifa ettirdi. Silivrispor yönetiminden istifa eden bugünkü 9 kişi, hangi gerekçe ile istifa ettiğini cesaret edip açıklamalılar.
(Süleyman Gencoğlu, Zafer Bıyıklı, Arzu Yalçınkaya, Tuncay Kanburoğlu, Yavuz Dirik, Raşit Yağcıoğlu, Yusuf Temel, Hüseyin Kızıltan, Recep Karaköy...)
Yönetimi düşürmek için yapılan bir hamle. Ancak kulüp tüzüğü, diğer dernek tüzüklerinden farklı. Kulüp tüzüğünü bilen bazı isimler, istifalar ile yönetimin düşmeyeceğini söylüyor. Işıklar'ın asıl hedefi, Ümit Kalko'yu alaşağı etmek için OLAĞANÜSTÜ kongre yaptırma çalışmak. Yani yeni bir seçim. Üyelerin karşısına konacak sandıkta, Ümit Kalko değil, Başkan Işıklar'ın talimatıyla aday olacak yeni bir isim. Üyelerin de bu kişiyi oylaması, desteklemesi sağlanacak. Böylelikle sandıktan başka bir isim çıkarılarak, Ümit Kalko kulüpten el çektirilecek...

***
Sevgili Silivrililer, ne kadar acı bir olay görüyorsunuz. Geçen sene "Silivrispor'a başkan ol" diyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar'dı. Kulübe başkan bulunmazken, Ümit Kalko tüm risklere rağmen bu teklifi kabul etti. 
1 senede tüm borçları (3.3 trilyon) ödeyen ve Silivrispor'u tam 31 yıl sonra 2.Lig'e yükselten, takımı şampiyon eden bir başkanı devirmek için harcanan çabaya bakın!
Güzel Silivri'mizde yakışmayan, Belediye Başkanı'mıza hiç yakışmayan hareket bunlar. Koca koca adamlar, küçük küçük şeylerle uğraşıyor. Bugünler Silivri ve Silivrispor tarihine kara bir leke olacak geçecektir. 

***
Işıklar'ın neden böyle bir şey yaptığına gelince...
Kalko, Silivrispor'u Silivri halkının menfaati için yönetti ve şampiyon yaptı. Kabul edelim, çok başarılı oldu ve kendi iş hayatında da başarılı bir isim. Mektebim Okulları, Türkiye'nin en hızlı büyüyen bir eğitim kurumu. Bu kurumun başında Ümit Kalko bulunuyor. Silivri'ye ve Silivrispor'a olan sevdasına şahit oluyoruz. Sanırım Ümit Kalko'nun, Silivrispor ile bir kahraman olacağını, halkın gönlüne gireceğini, bunun da ileride (kendisi için) siyasi riskler taşıdığını düşünen Belediye Başkanımız Özcan Işıklar, daha fazla büyümesini engellemek için Kalko'yu başkanlıktan indirmek için elinden geleni yapıyor. Bunun başka izahı olamaz...   

YORUMLAR

  • 0 Yorum