Bu parayı yönetim neden ödemedi?
Eren Ermiş

Eren Ermiş

[email protected]

Bu parayı yönetim neden ödemedi?

28 Haziran 2017 - 16:36

İlçenin bir numaralı gündemi Silivrispor. Konu konuyu açıyor, yeni iddialar ve yorumlar birbiri ardına geliyor. İşin bu kadar karmakarışık hale gelmesinin nedeni, siyasilerin de olaya dahil olması. Mesele spordan çıkıp siyasete dönüştü. "Senin partilin benim partilim" ve "Bizim mahalle sizin mahalle" konusu aldı başını gitti. Bu kadar üzerinde duruluyor olmasının sebebi de bu. 2016-2017 sezonu şüphesiz tarihe geçecek.  Söylemler, eylemler, yaşananlar unutulmayacak.

Ve Cuma günü son sözü üyeler söyleyecek. Yeni başkan kim seçilecek hep birlikte şahit olacağız. Ve yine diyeceğiz ki: "Her şey Silivrispor için."

Sporseverler, şampiyonluğun tadına doyamadan, şampiyonluk marşları yerine "yönetim" ve "kongre" şarkılarını takip etti. Kaybedeni olmayan bir kongre yapılacak. Başkan adayları (mevcut başkan) Ümit Kalko ve (eski başkanlardan) Akgün Duru... Şahıslar gelip geçiyor. Kaybederse Silivrispor kaybeder, kazanırsa yine Silivrispor kazanır. Baki olan bu kulüptür. 60 yıldır nasıl var olduysa, bundan sonra da yine varlığını sürdürecektir.   

***

Ve gelelim "voleybol takımı" meselesine.

İddiaya göre olay şu: Silivrispor Voleybol takımının 2'nci lig maçlarına katılabilmesi için, futbol federasyonuna 5 bin TL'lik ödeme yapılması gerekiyor. Ve bu paranın son ödeme gün 15 Haziran 2017, saat 17.00. Ödeme yapıldıktan sonra voleybol takımı için gerekli olan evrakların federasyona ulaştırılması gerekiyor. Antrenör Umut Tilev, Silivrispor yöneticileriyle görüşmeye çalışıyor, ulaşamıyor ya da görüşse de ödeme alamıyor. (Kiminle ne zaman görüştüğü henüz bilinmiyor) Kulüp müdürü Nursal Bilir, kısıtlı süreden ötürü Akgün Duru ile irtibata geçiyor ve bu 5 bin TL'lik katılım bedeli yaklaşık yarım saat kala federasyon hesaplarına yatırılıyor. Bu para yatırılmasaydı, Silivrispor Voleybol takımının 2.Lig ön biletini elde etmesine rağmen müsabakalara katılamayacağı belirtiliyor.

***  

Birkaç gündür sosyal medyada yapılan yorumlar seyrinden çıkınca, konunun muhataplarından Akgün Duru'yu arayıp sordum. Kendisi açıklama yapmak istemedi. Israrım üzerine çok kısa bir ifadeyle, "Evet böyle bir ödeme gerçekleştirdik. Kulübümüz için geçmiş yıllarda da benzer desteklerde bulundum ve bulunuyorum. Bunların medyada yer almasını istemem" dedi.

ŞİMDİ SORMAK GEREKİYOR:
- İstifa eden ya da etmeyen Silivrispor yöneticilerinin bu ödemeden bilgisi var mıydı?   

- Silivrispor Voleybol Takımı için böyle bir ödeme kulüp yönetimi tarafından neden yapılmadı?

- Antrenör Umut Tilev kulüp yönetiminden kimlerle görüştü?

- İddia edildiği gibi katılım ödemesi son güne bırakılan Voleybol Takımı, ödeme yapılmadığı taktirde maçlara katılamayacak mıydı?

- Kulüp Müdürü Nursal Bilir, başkan adayı Akgün Duru dışında, başka birileriyle daha görüşme girişiminde bulundu mu?

- Bir kulüp yöneticisi, sosyal medyadaki yorumlarda "Burada bir oyun var" şeklinde iddiada bulunuyor. Bu oyun nasıl bir oyundur, neden böyle bir oyun yapılmıştır ve kim yapmıştır?    

YORUMLAR

  • 0 Yorum