3. Dünya Savaşı ilüzyonu
Ümit Yaşar BEKEN

Ümit Yaşar BEKEN

3. Dünya Savaşı ilüzyonu

14 Ekim 2015 - 20:12

Bazı yazarlar 3. Dünya Savaşı’nın başladığını yazıyorlar ama plan öyle sanıldığı gibi olmayabilir…

1.Dünya Savaşı, ekonomiyi felç etti… Hayatı durdurdu…
2.Dünya Savaşı, ekonomiyi felç etti… Hayatı durdurdu…
3.Dünya Savaşı için öyle olsun istemiyor olabilirler mi acaba? 

Savaşların en temel sebebinin kaynak paylaşımında çıkan anlaşmazlıklar olduğunu sanırım artık herkes biliyordur. Dünya nüfusunun 7 milyar olduğu ve böyle giderse kaynakların yakın gelecekte yetmeyeceğini duymayan kalmamıştır. Yöneticilerimiz insan nüfusunu azaltma kararını bütün Dünya’yı ateşe atarak felç etmek yerine inanılması güç bir senaryo ile uygulamaya koymuş olabilirler mi?  İnsanların bir kısmı bölgesel savaşlarda hayatlarını kaybederken, uzak ve güvenli bölgelerde yaşadıklarını zannedenlerde daha farklı bir yöntemle zehirlenerek yavaş yavaş ölecek olabilirler mi? 
Üstünüzden geçen uçaklara dikkat edin…
Son yıllarda gökyüzüne baktığınızda bazı uçakların arkalarında bıraktıkları bazen gökyüzünün bir ucundan bir ucuna uzayan egzoz izinin neden çok uzun süre dağılmadan kaldığını hiç merak ettiniz mi?  
Avrupa ve ABD’de 2000’li başlarında tartışılmaya başlanan, ülkemizde de son birkaç yıldır özellikle internet ortamında bir çok sitede sözü edilen bu şekiller İngilizce=chemtrail olarak adlandırılıyor. Birkaç belgeselde işlenen konu fazla üzerinde durulmadan bitirilmiş, bazı ülkelerde,  gerçek anlamda sadece Almanya’da muhalefet partisi ve birkaç meteorolog tarafından gündeme getirilmiş olup resmi makamlar tarafından red edilmiştir.  Yetkililer chemtrail diye bir şey olmadığını ve bunu uçağın motorundan çıkan buhar ya da buz kristalleri olduğunu söylerler. Ancak sözü edilen buhar ya da buz kristalleri, sivil hava trafiğinin işlediği 30.000 fit yani ortalama 10.000 metre irtifada -30’lara varan düşük ısılarda oluşurlar, boyları çok uzun olmaz ve 10-15 saniyede çözülürler. Son yıllarda bu formasyonlardan farklı olarak ortaya çıkan ise; herhangi bir irtifada ve ısıda oluşabilen, spiral ve daire gibi farklı şekillerde olabilen, uzun süre dağılmadığı için gökyüzünü bir uçtan bir uca geçen ve zaman içinde farklı bulutumsu şekillere bürünebilen garip çizgiler.
Bu şekiller son yıllarda Dünya’nın nüfus yoğunluğu ve tarım alanları olan hemen her bölgesinde gözlemlenmekte ve dikkat çekmekle birlikte akademik çevrelerden gelen sorular resmi makamlar tarafından genelde geçiştirilmektedir. Dünya’nın değişik bölgelerinde incelenen toprak örneklerinde normalin çok üstünde baryum ve alüminyuma rastlanmıştır. 
Bu durum zamanla normal şartlarda tarımın mümkün olmayacağı anlamına gelebileceği gibi zehirli topraklarda yetişen sebze meyvelerin insanları hasta etme riskini de taşımaktadır.
Chemtrail atımlarının serpinti olarak çökmesi solunum ve deri yoluyla da insanları zehirleyebilir. 
Chemtrails atımlarının içeriğinde bulunan; alüminyum oksid, strontiuum, etilen dibromid, baryum tuzları, baryum titanatlar, cadmium, calcium, chromium, arsenik, kurutulmuş insan kanı hücreleri yavaş adımlarla ve varyasyonel tepkimelerle fizyolojik ve psikolojik sorunların-hastalıkların yaratılmasında tetikleyici etkiler oluşturabilir.
Nano partikülleri solumanız andan itibaren solunum, nefes alamama, daralma, göğüste baskı sorunları oluşur. Daha sonrasında etkiler kendini şu sırayla göstermeye başlar;
Atalet, hissizlik, duygusuzluk, duyarsızlık, hareketlerde gecikme, anlayamama, işitmede zorluk, okuduğunu anlayamama, zihinsel aktivitenin minimuma inmesi, fiziksel hareketlerde zorluk ve şişme, önemli hastalıkları olanların hastalık ve sorunlarının çoğalması veya sancıması, gastrit, ülser vb. mide ve bağırsak hastalıkları olanların sorunları harekete geçmesi, içten gelen yabancı duygularda artış ve buna müteakiben herhangi duruma karşı önyargılı ve aşırı asabi davranma, sakin zamanınızda düşünürken kendi ve başkasının moralini bozacak sanrılar yaratma, derin bir konuyu düşünürken fazla hayalperestlik sonucu sanrıların neticesinde bu yalanları gerçek olarak algılama... 
Yavaş ve dikkat çekmeyen kitlesel ölümler…

YORUMLAR

  • 0 Yorum