Yılmaz, "Silivri'yi İstanbul'un gıda üssü yapacağız"
Gümüşyaka mitinginde konuşan Cumhur İttifakı MHP Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, “Sebze ve meyveler Antalya’dan değil, bu topraklardan üretilecek. İş demek aş demek. Silivri’yi İstanbul’un gıda üssü yapacağız” diye konuştu.
Yayınlanma :
11.03.2019 22:20
Güncelleme :
11.03.2019 22:27
Mahalle konağı projesinden sahil düzenlemesine, yolların yenilenmesinden trafik düzenine, yöresel ürünler pazarından imar planlarına kadar çok sayıda hizmetinden bahseden Yılmaz, özellikle Gümüşyaka – Beylikdüzü Tüyap arasının metro hattı ile 37 dakikaya ineceğinin altını çizdi.
SİZİ UNUTANLARI 31 MART’TA SİZ DE UNUTUN
Yılmaz, “Biz kendimizi görevli addettik. Hizmete geliyoruz, hizmetkar olmaya geliyoruz. Belediyenin unuttuğu köyleri beldeleri hizmetle kavuşturmaya geliyoruz. Silivri’yi çarşıdan ve sahilden ibaret gören anlayış sizi yönetmeye layık değil. Siz Gümüşyaka’yı unutamazsınız! Unutursanız Gümüşyaka size öyle bir tokat vurur ki neye uğradığınızı şaşırırsınız. Böyle bir şey yok. Silivri’yi unutmak yok, Bekirli’yi unutmak yok, Sinekli’yi unutmak yok! 31 Mart akşamı sizi unutanları siz de unutun” dedi.
ULAŞILABİLİR BİR BAŞKAN OLACAĞIM
Silivri’de yaşayan herkesin tüm hizmetlerden yararlanmaya layık olduğunu dile getiren Yılmaz, şöyle devam etti: “Ulaşılmayan bir belediye başkanı değil, ulaşılabilir bir başkan olacağım söz veriyorum sizlere. Allah’ın izniyle 31 Mart akşamı büyük buluşmayı gerçekleştireceğiz. Gümüşyaka’mız çok önemli bir konuma sahip. Civar bölgelerde yaşayan vatandaşlarımız buraya hafta sonları tatile dinlenmeye gelecek bir mahallemiz. Yöresel ürünlerin satışının yapılacağı, el ürünlerinin satışının yapılacağı kültürel bir pazar yapacağız. Hayallerim var. Koşan bir ekiple geliyorum. Arkamda yürüyen kimse istemiyorum. Yürüyenler de benimle koşmak zorunda kalacaklar.”
SİLİVRİ’Yİ İSTANBUL’UN GIDA ÜSSÜ YAPACAĞIZ
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile birlikte mega projeleri hayata geçireceklerini söyleyen Yılmaz, “Binali Yıldırım başkanımızla birlikte çok önemli hizmetler yapacağız. Hazır olun! Gümüşyaka Tüyap arasında metro yapacağız. 2 buçuk saat 37 dakikaya iniyor. Binali bey dediği zaman yapar. 20 milyon İstanbul’un gıda ve hayvancılık üssü olarak Çatalca ve Silivri seçilip buraya ciddi bir proje yapılacak. Sebze ve meyveler Antalya’dan değil, bu topraklardan üretilecek. İş demek aş demek. Silivri’yi İstanbul’un gıda üssü yapacağız. Klassis Golf sahasının olduğu yerde çıkan kaplıca suyu ile termal bir tesisi ilçemize kazandıracağız. Fizik tedavi merkezi olarak hizmete sunacağız” diye konuştu.
Yılmaz, konuşma yaptıktan sonra Gümüşyakalı hemşerileriyle bir süre sohbet ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: