İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Silivri Kaymakamı Tolga Toğan'a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyaret kapsamında Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Silivri Polis Merkezi'nde incelemelerde bulunan Yıldız, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İstanbul İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Silivri programı kapsamında ilk olarak Silivri Kaymakamı Tolga Toğan'ı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen nezaket ziyaretinde ilçedeki güvenlik hizmetleri ve kurumlar arası iş birliğine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
Kaymakamlık ziyaretinin ardından Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Silivri Polis Merkezi'ne geçen İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, birimlerde incelemelerde bulundu.
Yetkililerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Yıldız, denetimler kapsamında emniyet personeliyle de bir araya geldi.
Ziyaret sırasında emniyet hizmetlerinin etkin, koordineli ve vatandaş odaklı şekilde yürütülmesine yönelik değerlendirmelerde bulunan Yıldız, görev yapan personele çalışmalarında başarılar diledi.
Yorumlar
Kalan Karakter: