Şoförler Odası yeni hizmet binası hizmete açıldı
Silivri Şoförler ve Otomobilciler Odası, yapımı Silivri Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yeni hizmet binasına taşındı. Açılış töreninde konuşan Başkan Yılmaz, “Silivri’nin derdi, kederi, bir problemi olduğunda bu şehrin güzel insanları bir araya gelip, gönül gönüle verip birçok güzel işe imza atabiliyor. Bu hizmet binası da onlardan bir tanesidir.” dedi.
Yayınlanma :
24.03.2021 10:20
Güncelleme :
24.03.2021 10:20
AKINCI: “BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Törenin açılış konuşmasını yapan Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Recep Akıncı, “Yeni hizmet binamızın odamıza tahsis edilmesinde, tadilat yapılması ve diğer tüm ihtiyaçların karşılanması noktasında baştan sona kadar Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz bizlerden desteğini esirgememiştir. Maddi ve manevi tüm destekleri için şahsım, yönetimimim ve şoför esnaflarımız adına kendisine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Yeni hizmet binamız ilçemize ve esnaflarımıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
BAŞKAN YILMAZ: “ESNAFLARIMIZA HAYIRLI OLSUN”
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, geçmişte görev yapan oda başkanlarını yad ederek başladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Daha önce esnaf odası başkanlığı yapmış, yönetiminde bulunmuş ve aramızdan ayrılmış olan bütün büyüklerimizi de rahmetle şükranla yâd ediyorum. Oda başkanımız, şahsımdan başlayarak birçok arkadaşımıza ve kuruma teşekkür etti. İşin özü de bu esasında. Silivri’nin derdi, kederi, bir problemi olduğunda bu şehrin güzel insanları bir araya gelip, gönül gönüle verip, siyasi mülahazalardan uzaklaşıp birçok güzel işe imza atabiliyor. Bu hizmet binası da onlardan bir tanesidir. Silivri’mize, esnaf odamıza ve esnaflarımıza hayırlı uğurlu olsun.”
KAYMAKAM PARTAL: “ŞOFÖR ESNAFIMIZ HER ŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIK”
Silivri Kaymakamı Ali Partal, törende yaptığı konuşmada, “Birlik ve beraberliğin en güzelini burada yaşıyoruz. Birçok kurum bir araya gelerek yeni hizmet binamız tamamlanmış. Gördüğüm kadarıyla belediyemizin epeyce bir desteği olmuş. Belediyemize, Volkan Yılmaz beye ve emeği, katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum. Bizim odamız, şoför esnafımız her şeyin en güzeline layık. Silivri’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesildi. Oda Başkanı Recep Akıncı, katkı ve desteklerinden dolayı Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’a teşekkür plaketi takdiminde bulundu.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: