Yolçatı, Beyciler ve Çayırdere mahallelerinde ziyaretler gerçekleştiren Volkan Yılmaz, mahalle muhtarları ile yaptığı görüşmelerde projeleri hakkında bilgi alış verişinde bulundu. Mahalle kahvehanelerinde, mahalle sakinleri ile bir araya gelerek sohbet eden Yılmaz, tarım alanında gerekli olan tüm önlemlerin alınacağı ve yapılan çalışmaların ekonomik anlamda çiftçiye destek sağlayacak projeler olduğu konusunda bilgiler verdi. Yöresel halk pazarları ile tarımsal faaliyetlerin destekleneceği projelerinden bahseden Yılmaz, önümüzdeki dönemde "inşallah ilçemizde yetiştirilen ürünlerin pazar ortamında daha rahat sunulması için imkanlar yaratacağız" dedi. Tarım alanındaki faaliyetleri sloganik değil ekonomik tarımsal faaliyetler olarak ilerlemesi gerektiğini ve işin slogan kısmı ile değil tarımın ekonomiye faydalı olma kısmı ile ilgileneceklerini dile getirerek mahalle sakinleriyle hatıra fotoğrafı çektirip ziyaretini sonlandırdı.
"Sloganik tarım değil ekonomik tarım yapacağız"
Cumhur ittifakı Silivri Belediye Başkan Adayı Volkan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamındaki köy ziyaretlerini yoğunlaştırdı.
Yayınlanma :
14.03.2019 22:32
Güncelleme :
14.03.2019 22:33
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: