Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında belediye başkanlığı görevini, geleceğin umut ışığı olan çocuklara devretti. Çeltik İlkokulu öğrencisi Hayrunisa Yeşil, Nurullah Baldöktü İlkokulu öğrencisi Selen Yüksel ve Hasan Özvarnalı İlkokulu öğrencisi Burak Engin Unutkan, bir günlüğüne Silivri Belediye Başkanı oldu.
Minik başkanları makamında ağırlayan Balcıoğlu, çocuklara başarı dileklerini iletti ve yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Bugün görevimi, gözlerinde umut, yüreklerinde Atatürk sevgisi taşıyan pırıl pırıl çocuklarımıza devrettim. Geleceğimizin teminatı evlatlarımızın hayalleriyle bu ülkenin yarınları daha da güzel olacak.”
Temsili devir teslim töreni, çocuklara hem liderlik deneyimi kazandırdı hem de Cumhuriyetin temel değerleriyle buluşmalarını sağladı.
Başkan Balcıoğlu, sözlerini tüm çocukların bayramını kutlayarak tamamladı ve Atatürk’ün emanetine sahip çıkan nesillerin yetiştiğini vurguladı.
Silivri’de başkanlık koltuğu bu kez çocukların
ilivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında belediye başkanlığı görevini, geleceğin umut ışığı olan çocuklara devretti.

22 Nisan 2025 - 23:28
YORUMLAR