Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, “Ailemiz İstanbul” projesi kapsamında Selimpaşa Mahallesi’nde yaşayan vatandaşları evlerinde ziyaret etti. Ziyaretlere Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Meral Kaymak da eşlik etti.
Gerçekleştirilen hane ziyaretlerinde ailelerin yaşam koşulları, ihtiyaçları ve talepleri yerinde değerlendirildi. Vatandaşlarla birebir sohbet eden Kaymakam Toğan, devletin her zaman halkın yanında olduğunu vurguladı.
Kaymakam Toğan, projeyle amaçlarının yalnızca destek sunmak değil, aynı zamanda vatandaşların gönüllerine dokunmak olduğunu belirtti. Ziyaretlerde sosyal desteklerin yanı sıra eğitim, sağlık ve barınma gibi temel konular da ele alındı.
Kaymakam Toğan’dan Selimpaşa’da hane ziyaretleri
Silivri Kaymakamı Tolga Toğan, “Ailemiz İstanbul” projesi kapsamında Selimpaşa Mahallesi’nde yaşayan vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

19 Mayıs 2025 - 00:13
YORUMLAR