Silivri’de kadına şiddet ve aile içi şiddet konusunda eğitim programı başlatıldı. Silivri Belediyesi, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile başlatılan eğitim programı Silivri Belediyesi Mahalle Evleri’nde veriliyor. Kadına Şiddet, Aile İçi Şiddet ve Psikolojik Danışmanlık Semineri adlı program; Mimarsinan, Selimpaşa, Ortaköy, Seymen, Değirmenköy, Gümüşyaka, Alipaşa, Büyük Çavuşlu ve Kavaklı Mahalle Evlerinde de verilecek. Danışmanlık programında aile içi ve kadına yönelik şiddetin, toplumun tüm kesimleri tarafından irdelenmesi, anlaşılması ve çözümü için çalışmaların yapılması gerekliliğinin altı çizildi.
Kadına Şiddet anlatılıyor
Silivri Belediyesi, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile Silivri’de kadınlara yönelik Kadına Şiddet, Aile İçi Şiddet ve Psikolojik Danışmanlık programı başlattı.
Yayınlanma :
11.11.2015 15:40
Güncelleme :
11.11.2015 15:40
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar
Kalan Karakter: