Silivri’de kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Kadın Gücüyle Değişen Dünya” sergisi kapılarını açtı. Küratörlüğünü Güler Çelik’in üstlendiği sergi, Oğuz Aral Sanat Galerisi’nde ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.
KADININ ÜRETİM GÜCÜ SANATLA BULUŞTU
Kadın emeğini ve üretkenliğini sanat aracılığıyla görünür kılmayı amaçlayan sergide, farklı sanatçıların eserleri yer alıyor. Sergi, 31 Mart tarihine kadar ziyaret edilebilecek.
BALCIOĞLU’NDAN SANATÇILARA TEBRİK
Sergi hakkında değerlendirmelerde bulunan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu,
“Kadınların güçlendiği, ürettiği ve ilham verdiği bir Silivri için çalışmaya kararlılıkla devam edeceğiz. Bu kıymetli serginin hazırlanmasında emeği geçen başta küratör Güler Çelik olmak üzere katkı sunan tüm sanatçılarımızı gönülden kutluyorum”
ifadelerini kullandı.
Sergi, sanatseverlerden yoğun ilgi görmesi beklenen etkinlikler arasında yer alıyor.
"Kadın gücüyle değişen dünya" sergisi açıldı
Küratörlüğünü Güler Çelik’in üstlendiği sergi, 31 Mart’a kadar Oğuz Aral Sanat Galerisi’nde sanatseverlerle buluşacak.
26 Mart 2026 - 11:02



YORUMLAR