Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Ferhat Çetin, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.
Bu kapsamda Çetin; Silivri Zonguldak Bartın ve İlçeleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sezgin Kuzucu, Onursal Başkan Necati Gidici, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. Ardından Silivri Bayburt Çerçi Köyü Derneği Başkanı Bayram Çelik ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Çetin, esnaflarla istişarelerde bulundu.
Ziyaretlerde gördüğü ilgi ve destekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ferhat Çetin, “Bizim anlayışımızda 81 ilimizin tamamı bu şehrin ortak değeri, ortak gücüdür. Esnaf varsa şehir vardır; esnaf güçlüyse Silivri güçlüdür” ifadelerini kullandı.
Dernek ziyaretlerinde projelerini paylaşan Çetin; esnafın sosyal ve ekonomik hayatına katkı sunacak düğün salonu, kurumsal yapıyı güçlendirecek Esnaf Odası internet sitesi, dayanışmayı artıracak gönüllü hizmet çalışmaları, ticareti canlandıracak alışveriş festivali, kaçakla mücadele, mesleki gelişim ve istihdama yönelik eğitim destekleri, Esnaf Kart, Esnaf Koruluğu, hukuk birimi ve sportif faaliyetler gibi projeler hakkında bilgi verdi.
Ferhat Çetin, ortak akıl ve dayanışma anlayışıyla Silivri esnafını daha güçlü bir geleceğe taşımayı hedeflediklerini vurguladı.
Ferhat Çetin: Esnafa Değer, Silivri’ye Gelecek
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Ferhat Çetin, seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.
17 Aralık 2025 - 11:32



YORUMLAR