Silivri Devlet Hastanesi’nin sevilen ve güler yüzlü çalışanlarından Güvenlik Amiri Serhat Akyıldırım, geçirdiği hastalık nedeniyle bugün hayatını kaybetti. Mesai arkadaşları ve hastane personeli, Akyıldırım’ın ani vefatıyla derin bir üzüntü yaşadı.
Merhum Akyıldırım için saat 15.00’te bugün hastane bahçesinde helalleşme töreni düzenlenecek. Törenin ardından naaşı, memleketi Iğdır’a uğurlanacak.
Silivri Devlet Hastanesi tarafından yayımlanan taziye mesajında şu ifadelere yer verildi:
“Hastanemizin sevilen, güler yüzüyle tanınan Güvenlik Amiri Serhat Akyıldırım’ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, sevdiklerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Onu unutmayacağız.”
Devlet Hastanesi Güvenlik Amiri Serhat Akyıldırım vefat etti
Silivri Devlet Hastanesi’nin sevilen ve güler yüzlü çalışanlarından Güvenlik Amiri Serhat Akyıldırım, geçirdiği hastalık nedeniyle bugün hayatını kaybetti.

05 Temmuz 2025 - 14:05
YORUMLAR