Silivrispor Kulüp Başkanı Cemil Kızılkaya, kulübün eski başkanlarından Akgün Duru’nun sosyal medyada yaptığı açıklamalara yanıt verdi. Gazeteci Engin Akın’ın sorularını cevaplayan Kızılkaya, kulübün mali durumu, alacaklar ve transfer süreciyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Göreve geldiklerinde ciddi bir mali tabloyla karşılaştıklarını ifade eden Kızılkaya, kulübün toplam borcunun 42,5 milyon lira olduğunu söyledi.
"ÇUVALLADILAR"
Transfer sürecine ilişkin konuşan Kızılkaya, "Bizden önceki kulüp başkanları çuvalladılar. Acele karar vermeyeceğiz, doğru karar vereceğiz" dedi.
Akgün Duru'nun açıklamalarına da değinen Kızılkaya, şunları söyledi:
"Kendisi bir yorum yapmış, neden sadece iki kişiyi savunuyor. Alt yapı hocaları 8 aydır maaş alamıyor. Herkesi kaplayıcı bir şey söylememiş. Sadece iki kişiyi söylemiş demek ki bir çıkar ilişkisi var. Kulübün 42 buçuk milyon borcu var. Nuri Çolakoğlu ibra ederken yazmadı. Gerçek Silivrisporlu isen bütün çalışanların hakkını savun. 42 buçuk milyon borç neden oldu? Bu borcu kim yaptı? Adamı desteklediler, yanındayız dediler sonra adama küfrettiler. Yakışır mı, yakışmaz.
Biz kimseyi çağırmamışız öyle mi? Ekrem Kavak'la görüştüm. Ne indirim yaparsın dedim? 650 bin lira alacağı varmış. Özgür Bey beni aramadı, arama tenezzülünde bile bulunmadı. Ekrem Bey kendisi aradı geldi görüştük.
Özgür Hoca'yı hiçbir zaman kötülemedim, hayırlı olsuna bile aramadı. Bir yıldır alamıyormuş. O zaman gideceksin 3 tane başkana soracaksın Özgür Bey'in avukatı olarak. Bu borcu ben mi yaptım, benim borcum mu?
4-5 hafta çalıştırmış kulübü, bir yıllığını istemiş. Hakkı mıdır, hakkıdır.
"SAHTE KABADAYILIĞINA GEREK YOK"
Akgün Bey'e kötü bir şey demek istemiyorum. Sahte kabadayılığa gerek yok. Benim adım Cemil Kızılkaya. Şubat ayına 40 milyon çek verdim, bağışladım. Varsa bir yiğit, yürekli olan, bana Mart'a Nisan'a versinler çek hadi onları göreyim. Ben bunu başkalarına yedirmeyeceğim. Kendi dönemimde harcayacağım, yazacağım. Benim dönemimde herkes ihya olacak.
Hocalarımız, futbolcularımız 8 aydır maaş alamamış. Önce ben onların parasını öderim.
Murat Yıldız, Serdal Şahin, en son paraları ödenecek kişiler. Önce topçular. Metin Bey ödemeleri yapmaya başladı, Nuri Başkan da ödemeleri yapıyor sağ olsunlar. Allah razı olsun Metin Bey, hiç yoktan yere ödemeyi kabul etmiş ve ödüyor. Allah bin kere razı olsun.
"REZİL EDENLER UZAK DURSUNLAR"
Bu kulübü rezil rüsva edenler artık bir dursunlar. Kendimi bozarsam, çok insanı bozarım. Kendimi bozmak istemiyorum. Kimsenin alacağı kalmaz, hak eden hakkını alacaktır. Bir sıra, zamanla. Kulübü bilmezsiniz, gelmezsiniz, işleyişi bilmezsiniz. Bilip bilmeden nara atmak.
Çok konuşanlara değil de ben icraatlara bakacağım. Hiç kimse Cemil Kızılkaya'ya parmak sallayamaz. Sokak ağzıyla kulüp yönetilmez."
Yorumlar
Kalan Karakter: