Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, DMD hastalığıyla mücadele eden Berat Özdemir’e destek olmak amacıyla düzenlenen voleybol maçında sahada yer aldı. Sporun birleştirici gücüne dikkat çeken Başkan Balcıoğlu, etkinliğin yalnızca bir müsabaka değil, aynı zamanda güçlü bir dayanışma örneği olduğunu vurguladı.
Maç sonrası açıklamalarda bulunan Balcıoğlu, “Bir kez daha gördük ki; dayanışma olduğunda umut büyür, zorluklar birlikte aşılır. Berat’ımıza ve ailesine yalnız olmadıklarını hissettiren herkese teşekkür ediyor, küçük kardeşimize yürekten şifa diliyorum” ifadelerini kullandı.
Etkinlik, Silivri’de birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden biri olarak takdir topladı.
Berat Özdemir’e anlamlı destek
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, DMD hastalığıyla mücadele eden Berat Özdemir için düzenlenen voleybol maçına katılarak dayanışma mesajı verdi.
31 Ocak 2026 - 16:00



YORUMLAR