Silivri Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şube Başkanı Elif Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, ilçedeki kamu kurumlarına yönelik ziyaretleri kapsamında Silivri Kaymakamı Tolga Toğan ve Silivri İlçe Emniyet Müdürü Okan Büzyaka’yı ziyaret etti. Görüşmelerde Silivri’nin toplumsal gelişimi, huzur ortamının korunması ve kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliği konuları ele alındı.
KAYMAKAM TOĞAN İLE SİLİVRİ’NİN GELECEĞİ KONUŞULDU
ADD Başkanı Elif Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Silivri Kaymakamı Tolga Toğan’ı makamında ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede Silivri’nin toplumsal gelişimi ve geleceğine yönelik konular üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Toplantıda ilçede yürütülen kamu hizmetleri, toplumsal dayanışmanın güçlendirilmesi ve Silivri’nin çağdaş geleceğine katkı sunabilecek çalışmalar üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. ADD yönetimi, Silivri’nin gelişimi için yapılacak çalışmalarda kamu kurumlarıyla iş birliği içinde olmaya devam edeceklerini ifade etti.
Ziyaret sonunda ADD yönetimi, nazik kabulleri ve misafirperverliği dolayısıyla Kaymakam Tolga Toğan’a teşekkür etti.
EMNİYET MÜDÜRÜ BÜZYAKA’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
ADD yönetimi, ziyaret programı kapsamında Silivri İlçe Emniyet Müdürü Okan Büzyaka’yı da makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerini iletti.
Gerçekleşen görüşmede Silivri’de huzur ve güven ortamının korunması adına emniyet teşkilatının yürüttüğü çalışmaların önemine dikkat çekildi. ADD yönetimi, derneğin toplumsal duyarlılık anlayışını ve kamu kurumlarıyla ortak çalışma iradesini Emniyet Müdürü Büzyaka ile paylaştı.
Ziyaretin sonunda ADD Şube Başkanı Elif Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, misafirperverliği dolayısıyla Emniyet Müdürü Okan Büzyaka’ya teşekkür ederek yeni görev döneminin Silivri için hayırlı olmasını temenni etti.
ADD Silivri protokol ziyaretlerini sürdürüyor
Silivri Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Şube Başkanı Elif Yılmaz ve yönetimi, kamu kurumlarına gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında Kaymakam Tolga Toğan ve İlçe Emniyet Müdürü Okan Büzyaka ile bir araya geldi.
12 Mart 2026 - 13:43



YORUMLAR